Ποιος έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό #DealsForTwo;
Δικαίωμα στο διαγωνισμό και στη διεκδίκηση των δώρων έχουν όσοι είναι συνδρομητές COSMOTE, WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ ή FROG και όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Τι πρέπει να κάνω για να διεκδικήσω τα δώρα;
Για να μπεις στην κλήρωση πρέπει να τραβήξεις μία selfie μαζί με τον/τη φίλο/η που θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα από τα δώρα που προσφέρει το COSMOTE DEALS for YOU και να την ανεβάσεις στη σελίδα της COSMOTE στο facebook ή στο λογαριασμό σου στο twitter ή στο προφίλ σου στο instagram, συμπληρώνοντας το hashtag #DealsForTwo. Αν η φωτογραφία σου τηρεί τις προϋποθέσεις έγκυρης συμμετοχής, θα ανέβει στο www.dfycontests.gr και θα μπεις στην κλήρωση για τα δώρα. Δεν χρειάζεται να στείλεις κάποιο SMS για να πάρεις μέρος στην κλήρωση.www.dfycontests.gr
Πόσες κληρώσεις γίνονται και πόσα δώρα χαρίζονται σε κάθε κλήρωση;

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα γίνουν 3 κληρώσεις. Η πρώτη θα γίνει την Τρίτη 09/12/2014 στις 12:00 και σε αυτή θα συμμετάσχουν όσοι ανεβάσουν τη selfie τους από την Πέμπτη 04/12/2014 στις 12:00:00 έως την Δευτέρα 08/12/2014 στις 23:59:59.

Στην πρώτη κλήρωση θα δοθούν:

 • 10 διπλά εισιτήρια για την παιδική παράσταση «Disney On Ice Magical Ice Festival 2014» στο θέατρο Badminton.
 • 10 διπλά εισιτήρια για το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών Κίνας «China Dream» στο θέατρο Badminton.
 • 15 οικογενειακά εισιτήρια για το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (2 εισιτήρια ενηλίκων + 2 εισιτήρια παιδικά) και δώρο μια επιμορφωτική έκδοση από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας για την ελληνική φύση.
 • 15 διπλές προσκλήσεις για προβολή της επιλογής του νικητή στο θόλο του Ευγενιδείου Πλανηταρίου μαζί με 15 διπλές προσκλήσεις για επίσκεψη στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας.
 • 30 οικογενειακά εισιτήρια για είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (2 εισιτήρια ενηλίκων +2 εισιτήρια παιδικά 3-12 ετών) συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Θαλάσσιων Θηλαστικών για την 4μελή οικογένεια.
 • 10 διπλά εισιτήρια για την παράσταση «Ο πουπουλένιος» στο θέατρο Αθηνών.
 • 10 διπλά εισιτήρια για την παράσταση «Ένας ήρωας με παντόφλες» στο θέατρο Βρετάνια.
 • 10 διπλά εισιτήρια για την παράσταση «Φον Δημητράκης» στο θέατρο Μουσούρη.

Η δεύτερη κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 15/12/2014 στις 12:00 και σε αυτή θα συμμετάσχουν όσοι ανεβάσουν τη selfie τους από την Τρίτη 09/12/2014 στις 00:00:00 έως την Κυριακή 14/12/2014 στις 23:59:59.

Στη δεύτερη κλήρωση θα δοθούν:

 • 25 menus Pizza Hut (για το Dine in) για δύο άτομα.
 • 25 menus Pizza Hut (για Delivery) για δύο άτομα.
 • 20 διπλά Gold Class Vouchers για προβολές στα Village Cinemas.
 • 100 διπλά frozen yogurt chillbox βάρους 200γρ. το καθένα και δώρο 2 κούπες chillbox.
 • 5 πακέτα αποδράσεων Τrekking Hellas για 2 άτομα στην Ορεινή Αρκαδία, Πελοπόννησος για Rafting στον Λούσιο-Αλφειό ποταμό και 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Πελασγός.
 • 5 πακέτα αποδράσεων Τrekking Hellas για 2 άτομα στον Βοϊδομάτη, Ζαγοροχώρια, Ιωάννινα για Πεζοπορία και 1 διανυκτέρευση στον Ξενώνα  της Αρίστης.

Η Τρίτη κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 19/12/2014 στις 12:00 και θα συμμετάσχουν όσοι ανεβάσουν τη selfie τους από τη Δευτέρα 15/12/2014 στις 00:00:00 έως την Παρασκευή 19/12/2014 στις 11:30:00.

Στην τρίτη κλήρωση θα δοθούν:

 • 20 διπλά Mainstream Vouchers για προβολές στα Village Cinemas.
 • 15 κάρτες  δώρου «Αρχιμήδης» για το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Νόησις στη Θεσσαλονίκη, κάθε μία από τις οποίες (κάρτες δώρου «Αρχιμήδης») περιλαμβάνει: δωρεάν είσοδο για 4 άτομα σε 4 δραστηριότητες της επιλογής τους (Πλανητάριο, Κοσμοθέατρο, Προσομοιωτής, Μουσείο Τεχνολογίας).
 • 20 διπλά εισιτήρια για την παράσταση «Θα περάσει κι αυτό» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
*Περιορισμοί και προϋποθέσεις για τα δώρα αναφέρονται αναλυτικά στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.
Μπορώ να ανεβάσω πολλές selfie με διαφορετικά άτομα;
Έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις όσες selfies θέλεις με διαφορετικά άτομα σε κάθε μία, στο facebook page της COSMOTE, στο λογαριασμό σου στο twitter ή στο προφίλ σου στο instagram, βάζοντας πάντα το hashtag #DealsForTwo, αρκεί οι φωτογραφίες σου να τηρούν τις προϋποθέσεις έγκυρης συμμετοχής. Δεν δύναται το ίδιο πρόσωπο να αναδειχθεί περισσότερες από μια φορές νικητής στην ίδια κατηγορία δώρων.
Πώς ενημερώνομαι ότι κέρδισα και τι πρέπει να κάνω για να παραλάβω το δώρο μου;
Η διαδικασία επικοινωνίας θα ξεκινήσει με προσωπικό μήνυμα στο inbox του συμμετέχοντα ή σχόλιο αναρτημένο στη selfie που έχει κληρωθεί και θα περιλαμβάνει link ταυτοποιήσης στοιχείων. Ο νικητής θα πρέπει να πατήσει το link και να μεταφερθεί στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσει το Ονοματεπώνυμό του και τον COSMOTE, WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ ή FROG αριθμό του. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον συμμετέχοντα στον παραπάνω αριθμό προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν ολοκληρωθεί εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων, ο νικητής θα ακυρώνεται. Οι νικητές θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί η επικοινωνία μαζί στους στο section «Νικητές» στον ιστότοπο του διαγωνισμού www.dfycontests.gr.